Προγνωστικά Ισπανία- Γαλλία με Betshop Bet Builder*

Η Betshop Greece είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες στοιχηματικές των παικτών στην Ελλάδα. Βέβαια, αυτό ισχύει και για την Betshop App, η οποία έχει φρέσκια και ανανεωμένη πλατφόρμα. Είναι πολύ εύχρηστη και βρίσκεις εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές προσφορές*. Επίσης, βρίσκεις εύκολα και τους αγώνες με 0% γκανιότα*.

Η Betshop εφαρμογή μας εντυπωσιάζει σε πάρα πολλούς τομείς. Αυτό φαίνεται βέβαια και από βραβεία Βookmaker Awards 2022 και 2023, όπου πήρε βραβεία σε πολύ σημαντικές κατηγορίες.

© Betshop | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, όλα αυτά και από το κινητό ή το τάμπλετ σου. Με την Betshop Greece έχεις τα πάντα εύκολα και με ταχύτητα, με λίγα κλικ από οπουδήποτε.

Download Betshop App

Ημιτελικός ντέρμπι και bet Builder*

Βέβαια εκτός από τις πολλές ειδικές αγορές* και ελκυστικές αποδόσεις*, η Βetshop ξεχωρίζει και σε άλλα επίπεδα. Δηλαδή βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα , εάν σου αρέσει να ποντάρεις με Bet Builder*.

Φυσικά, η δυνατότητα Betshop Bet Builder* προσφέρεται στους περισσότερους αγώνες. Αυτό ισχύει και για τους ημιτελικούς του Euro 2024. Ο ένας ημιτελικός είναι αυτός μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας. Εκεί αναμένεται να γίνει σπουδαίο ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ ταλέντο.

Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι στην μπετσοπ  βρίσκουμε απίστευτα ελκυστικό Bet Builder*, με τις αποδόσεις να μας εντυπωσιάζουν θετικά. Εμείς έχουμε κάνει την επιλογή μας, η οποία φαντάζει λογική, αλλά η απόδοση είναι πολύ ανταγωνιστική.

Στην Betshop.gr μπορείς να παίξεις το παρακάτω Betshop Bet Builder*. Το προγνωστικό μας αφορά σε bet builder*. Προβλέπουμε Γκολ/Γκολ, Over 1.5 γκολ συνολικά και Over 7.5 κόρνερ συνολικά. Η απόδοση* είναι 3.10.

Betshop App για Android και iOS

Η Stoixima εφαρμογή της Betshop έχει στην πλατφόρμα της πολύ ελκυστικές αποδόσεις* και πληθώρα ειδικών αγορών*. Όλα αυτά φυσικά και στο Smartphone ή το tablet σου με την betshop mobile ή και τις εφαρμογές για Android και iOS.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.