Ισπανία- Αγγλία με απίστευτο Stoiximan Bet Builder*

Έφτασε λοιπόν η ώρα του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε απέναντι στην Αγγλία του Σάουθγκεϊτ. Επίσης, η Ισπανία με κατάκτηση θα είναι στην κορυφή των κατακτήσεων με το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της. Η Αγγλία δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Euro και θέλει να το αλλάξει αυτό.

Επιπρόσθετα, στην Stoiximan App μπορείς να βρεις τον αγώνα, αλλά και τον τελικό του Κόπα Αμέρικα με ελκυστικές αποδόσεις*. Mην ξεχνάμε και το ταχύτατο Live Betting* και Cash Out*. Ισχύουν φυσικά οι όροι και οι προϋποθέσεις.

Stoiximan Bet Builder 2024 PAOK
@ Stoiximan | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά, η Stoiximan App προσφέρει πολλές περισσότερες λειτουργίες στην ανανεωμένη πλατφόρμα της. Ένα από αυτό είναι το πολύ ανταγωνιστικό Bet Builder*, όπου οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικές.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στη Stoiximan Greece

Bέβαια, στη stoiximan.gr μια από τις καλύτερες λειτουργίες είναι οι επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*, αλλά και οι Super ενισχυμένες αποδόσεις*. Τις αποδόσεις αυτές τις βλέπεις στην σελίδα της stoiximan.gr ή και στην Εφαρμογή Stoiximan.

Η Ισπανία έχει εντυπωσιάσει στο μέχρι τώρα τουρνουά. Ιδιαίτερα οι δυο ακραίοι επιθετικοί Νίκο Γουίλιαμς και Λαμίν Γιαμάλ έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Από την α΄ή, η Αγγλία έως τον ημιτελικό με την Ολλανδία έδειχνε να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και έφτασε με μεγαλύτερη δυσκολία στον τελικό.

Στην Στοιχιμαν βρίσκουμε όπως πάντα ενισχυμένες αποδόσεις και αυτό μας χαρίζει ευελιξία. Ένα σημείο με ενισχυμένη απόδοση είναι Over 3.5 κόρνερ συνολικά από Αγγλία και κατάκτηση τροπαίου από Αγγλία. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρεται στο 4.80 (αντί 4.30).

Τα Προγνωστικά μας

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος απίστευτη ταχύτητα στην εφαρμογή. Έχεις την επιλογή να ποντάρεις με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Με λίγα μόνο κλικ, ποντάρεις το στοίχημα που επιθυμείς.

Τέλος, το προγνωστικό μας για το συγκεκριμένο ματς συνδυάζεται με ενισχυμένη απόδοση*. Πιστεύουμε ότι και οι 2 ομάδες θα μπούνε με δυναμική στο πρώτο ημίχρονο και μπορούνε να πετύχουν γκολ. Το προγνωστικό: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με ενισχυμένη απόδοση* 5.40.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.