Ελλάδα- Καναδάς με ενισχυμένες αποδόσεις* Pamestoixima.gr

Στην Pamestoixima App βρίσκεις πολύ ελκυστικές ενισχυμένες αποδόσεις* για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Επίσης, ξεκινάει και Εθνική Ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στην εκκίνηση θα αντιμετωπίσει τον Καναδά το βράδυ του Σαββάτοου, στις 22:00. Πρόκειται για το πρώτο ματς της Εθνικής. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμα η Ισπανία και η Αυστραλία.

Όπως ήδη αναφέραμε το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει και σε αυτούς τους αγώνες καλές αποδόσεις και πολλές ακόμα δυνατότητες. Βρίσκουμε τον αγώνα της Εθνικής με τον Καναδά με ενισχυμένες αποδόσεις*, 0% γκανιότα*, αλλά και το “20 & Κάρφωσες”, στο οποίο μπορείς να κερδίσεις ανταμοιβές*, αν η Εθνική προηγηθεί με 20 πόντους σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Ellada Kanadas Olympiakoi Agones 2024 Pamestoixima
@ PameStoixima

Η Pamestoixima App δεν μας απογοητεύει ποτέ. Βρίσκεται εδώ και μας προσφέρει τους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις*. Από την εφαρμογή Pame Stoixima ποντάρεις εύκολα, γρήγορα και με την πλέον ελκυστική απόδοση.

PS Offer Zone και απίθανα δώρα*

Φυσικά, όταν pamestoixima.gr, δεν μπορεί να λείπουν και επιπλέον εκπλήξεις. Στο ημερολόγιο προσφορών, PS Offer Zone, κερδίζεις απίθανα δώρα* και απολαμβάνεις το Σάββατο με τις προβλέψεις σου στο Ελλάδα- Καναδάς.

Ξεχωρίζουν οι απίστευτες αποδόσεις όπως:

  • Νίκη Ελλάδας σε απόδοση 3.60*
  • Νίκη Καναδά σε πόδοση 1.30*
  • Πρώτος σκόρερ Γιάννης Αντετοκούνμπο σε απόδοση 1.40*

Φυσικά, θα βρεις πολλές ακόμα επιλογές, αλλά και την δυνατότητα να ποντάρεις με Pamestoixima Bet Builder*. Οι αποδόσεις και σε αυτή την λειτουργία δεν μας απογοητεύουν.

Σούπερ Προσφορά* με promo code PS 1000

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά πολλά αθλητικά γεγονότα στην νέα της πλατφόρμα. Δηλαδή σε ότι άθλημα και να επιθυμείς να παίξεις στοίχημα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις pamestoixima.gr.

Τέλος, να πούμε ότι στην Pamestoixima εφαρμογή μπορείς να λάβεις μοναδική τριπλή προσφορά γνωριμίας* με τον κωδικό (promo code) PS1000. Μόνο για λίγες μέρες μπορείς να απολαύσεις σούπερ δώρα* ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.